Oddelki

Obvestila:

Vsa naročila, ki bodo oddana med tednom (od ponedeljka do petka) do 12. ure, bodo običajno oddana še isti dan oz. v največ 3 delovnih dneh. Končna dobava je odvisna od ponudnika kurirskih oz. poštnih storitev, običajno med 1 do 8 delovnih dni po oddaji naročila.
Za izdelke, ki niso na zalogi, je dobavni rok predvidoma med 5 in 14 delovnih dni, po prejetem in odobrenem naročilu. Kupec bo o roku dobave obveščen po elektronski pošti in/ali telefonu.

Naročnik plača stroške dostave skupaj s plačilom naročenih izdelkov v spletni trgovini svetuzitkov.com.

Ob prejemu dostavljenega blaga prejmete originalni račun z vsemi podatki in v skladu s pogoji prodaje, objavljenimi na strani svetuzitkov.com.

Stroške pakiranja in embalaže krije spletna trgovina.

Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje embalaže.
Naročnik naj prejeto blago pregleda takoj in ob morebitnih poškodbah takoj kontaktira ponudnika poštnih storitev, kjer skupaj z naročnikom sestavijo zapisnik o poškodbi pošiljke.

Pridružujemo si pravico podaljšanega roka dostave zaradi tehničnih ali drugih napak v postopku. V tem primeru se zavezujemo, da bomo naročnika ustrezno obvestili.
V primeru, da z naše strani niste prejeli nobenega obvestila o nakupu, in je od oddaje naročila preteklo že več kot 5 delovnih dni, nas prosimo o tem obvestite preko kontaktnega obrazca, ali po telefonu +386 70 871 240.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je eden od ponudnikov paketne dostave, ki vam kupljeni izdelek pripelje na dom oz. željeni naslov.


Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Skupna cena

Košarica Na blagajno