Oddelki

Obvestila:

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost.

Upravitelj Spletne trgovine svetuzitkov.com, L&B, d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja spletne trgovine svetuzitkov.com (http://www.svetuzitkov.com/) zbira naslednje uporabnikove podatke:
- ime in priimek,
- naslov in kraj bivanja,
- naslov elektronske pošte,
- uporabniško ime,
- geslo v šifrirani obliki,
- ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu svetuzitkov.com.
 
Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko spletna trgovina svetuzitkov.com shrani tudi nekatere trajne piškotke:
- identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku),
- ter štirje piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).
 

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku spletne trgovine svetuzitkov.com (www.svetuzitkov.com) shranjujejo trajno. Piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Upravitelj spletne trgovine svetuzitkov.com lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.

Upravitelj spletne trgovine svetuzitkov.com podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi  bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Izjemno razkritje osebnih podatkov
Podatki, ki jih spletna trgovina svetuzitkov.com (http://www.svetuzitkov.com/) zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne trgovine svetuzitkov.com.


Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Skupna cena

Košarica Na blagajno